Gravid- och nyföddafotografering

Vad ska man tänka på vid en gravidfotografering då?

Kläder
De flesta väljer att fotograferas i underkläder. Vill man ha mörk bakgrund på bilderna bör man även ta lite mörkare underkläder. Undvik också mönstrade underkläder. Man kan självklart ta mer påklätt också men viktigast är att magen syns. Ett tajt linne man kan dra upp lite över magen funkar bra.

Vem fotograferar?
Det finns två kvinliga fotografer som tar dessa typer av fotograferingar. Bägge två har stor erfarenhet och det blir alltid en lättsam stämning i studion.

Måste vi synas i skyltfönstret?
Nej inte alls. De bilder vi skyltar med är bilder som kunden själv beställt och/eller som vi frågat om vi får skylta med, Vi frågar alltid om lov innan vi använder bilder till skylt, hemsida/facebook eller reklammaterial.

När barnet kommit
När bäbisen har kommit tar vi gärna de mysiga nyföddbilderna. De bilderna tar vi helst innan barnet fyllt 3 veckor för att då är barnet lugnare och sover djupare. Det gör att man lättare kan flytta barnet utan att det vaknar.
Den fotograferingen tar ca 2 timmar och då tar vi olika bilder tex bara barnet, mamma och barn, pappa och barn, fötter, händer, familj eller om man har egna önskemål.